Шарън Стоун е глобална икона на женската сексуалност, създала повече

...
Шарън Стоун е глобална икона на женската сексуалност, създала повече
Коментари Харесай

Шарън Стоун: Минах през ада и оцелях

Шарън Стоун е световна икона на женската половост, основала повече вълнуващи и възбуждащи облици от всяка друга първокласна актриса на планетата. На 10 март тя ще навърши 60 години, само че надали ще има доста време да медитира върху напредването на зрелостта, тъй като е ужасно заета. Стоун е в чудесна физическа форма и макар здравословните проблеми в предишното тя е съхранила блясъка на чистия екранен еротизъм, трансформирал я в холивудска богиня. Новата роля на Стоун е в амбициозната и пробна продукция на Стивън Содърбърг и HBO „ Мозайка ”. Сериалът споделя за разгадаване на ликвидиране по новаторски метод, който разчупва границите на жанрове и формати. В края на предходната година в Съединени американски щати „ Мозайка ” започва първо като приложение, което разрешава на фена самичък да избере сюжета, а през януари 2018 към този момент е налична и версията на самия Содебърг. Лимитираният минисериал „ Мозайка ”, с изключение на присъединяване на Шарън Стоун, включва още имената на Гарет Хедлънд, Фредерик Уелър, Бо Бриджис, Пол Рубенс, Дженифър Ферин, Девин Ратрей, Майкъл Серверис, Джеймс Рансън, Джереми Боб и Мая Казан. Проектът на Стивън Содебърг е истинска продукция на HBO. Всички 6 епизода са налични в онлайн стрийминг платформата HBO GO. Епизодите се излъчват по HBO всеки вторник след 22:00 часа.
Интервюто с Шарън Стоун е предоставено на „ Труд ” особено от HBO България.

– Шарън, минисериалът „ Мозайка ” на Стивън Содърбърг, в който играете основна роля залага на комбинацията сред новаторска повествователна конструкция и кодовете на престъпния разказ в жанр „ кой го извърши ”. Кой в действителност е причинителят и по какъв начин минаха фотосите?
-Аз знам кой го извърши и съм единствената, която знае. Работният развой беше жесток. Особено сцената с убийството. Наистина безпощадна сцена и безкомпромисно кино. Суров, искрено и прочувствено ангажиращо. В един миг си помислих, че целият епизод ще би трябвало да се презаснеме и напряко си се разплаках.

– Милиони хора са извънредно удовлетворени, че се завръщате на екрана. Какво Ви притегли към тъкмо към този план и тази роля, че да Ви въодушеви да се завърнете в огромната игра?
– Ако би трябвало да съм почтена, повода е Стивън Содърбърг. За мен той е един от най-качествените режисьори и сценаристи на планетата. Креативен талант с неизчерпаеми запаси на сила. Признавам си, че в случай че Стивън Содърбърг ме беше помолил да прочета телефонния справочник отново щях да се съглася. И със сигруност се усещам като късметлийка тъй като и самият план е ужасно забавен и атрактивен. За мен „ Мозайка ” е персонално и сурово произведение. Сценарият ми влезе под кожата. Аз минах през пъкъла и съумях да оцелея и в този момент получих опцията да употребявам личните си прекарвания в процеса на подготовка. Беше толкоз хубаво да мога да изкарам състраданието и несигурността си на екрана. Преди години получих мозъчен удар и към този момент не бях същата. Изгубих паметта си и ми лиши ужасно доста време да се възстановя. Преди имах фотографска памет и след удара все едно занапред трябваше да потеглям на учебно заведение и да науча всичко още веднъж. Нямах проект, развой или тактика, само че знаех, че би трябвало да се възстановя и да се завърна. А „ Мозайка ” ми даде опция да изиграя персонаж, в който мога да инжектирам от персоналната си болежка и прекарвания и да го направя собствен.

– Вашата героиня Оливия е невероятна. Тя е комплициран персонаж с комплициран и спорен темперамент, капризна и нарцистична. Сигурно е било наслаждение да се впуснете в сходно актьорско предизвикателство?
– Да, Оливия е необикновен облик, толкоз добре е написан. Диалозите са изключителни. Тя е способна да каже най-крайните и неприятни думи, само че се усеща, че няма в действителност неприятни планове. Тя желае да бъде по-добър човек, да еволюира, да мине напред, да продължи по пътеката на напредъка.

– Вие играете мощна и самостоятелна жена, която е имала голям триумф в предишното, само че в този момент наподобява е изгубила фокус.
– Да, тя е като замръзнала във времето. Средата е доста значима и оказва мощно въздействие върху Оливия. Поведението на тази жена е отражение на несъгласията и конфликтите в нейния вътрешен свят.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР