Шарън Пъркинс, която се прочу, че има най-големите цици във

...
Шарън Пъркинс, която се прочу, че има най-големите цици във
Коментари Харесай

Най-големите гърди у нас влизат в "Биг Брадър"

Шарън Пъркинс, която се прочу, че има най-големите цици във Англия, се реалокира да живее в българско село и е канена да взе участие в нашия " Биг Брадър ". Блондинката нашумя доста в последните години, откакто направи гръмък бракоразвод, а с компенсацията от него стартира да покачва гръдната си обиколка до рекордния за британка размер 32 ММ. В циците й са наблъскани 3000 кубика силикон, написа " Телеграф ".

Шарън е на 51г., има три деца. Получи 330 000 английски лири обезщетение за развода си. Сега тя живее с 51-годишния антиквар Карл Хамилтън. Двамата купиха парцел с 6 дка и 200-годишна къща в село край Левски, Плевенско.

Шарън твърди, че уголемяването на бюста йсилно е трансформирало живота й. Пред в. " Сън " тя споделя: " Обожавам разходките по българските улици. Гърдите ми незабавно притеглят вниманието. Обожавам и реакциите на хората. Българите ме стопират и ми задават всевъзможни въпроси.

По последна информация с Шарън Пъркинс се договаря да взе участие в българския вид на " Биг Брадър ". Не се загатват съответни суми.

 Image result for Шарън Пъркинс

 Related image

 Image result for Шарън Пъркинс

 Image result for Шарън Пъркинс
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР