Шансовете на румънския нападател на Лудогорец Клаудиу Кешерю да премине

...
Шансовете на румънския нападател на Лудогорец Клаудиу Кешерю да премине
Коментари Харесай

Бивш футболист на Ливърпул проваля трансфера на Кешерю в Трабзон

Шансовете на румънския нападател на Лудогорец Клаудиу Кешерю да премине в турския Трабзонспор понижават съществено. Всички турски медии през днешния ден разпространиха информацията, че клубът от Трабзон се е насочил към някогашния футболист на Ливърпул Даниел Стъридж, който е свободен сътрудник.

Стъридж е осъден да не играе до края на юли, което надали е проблем, поради обстоятелството, че пари на клуб няма да се заплащат. Стъридж има 26 мача и 9 гола за националния тим на Англия и без подозрение енвентуалното му привлечане ще се трансформира в трансферна бомба, написа вестник Хюриет.

" Трабзонспор ще притегли най-малко двама нападатели, твърди вестник Фотомач, като се базира на източник към президента на тима. Единият съвсем несъмнено е явен и това е Емануел Адебайор, който може да бъде върнат в турското състезание от Пахтакор (Ташкент) против 1,5 милиона евро и 2,5 милиона евро заплата.

Патрик Шик от италианския Рома е втори вид за нападател на Трабзонспор след Стъридж. И в случай че с двамата не стане, идват още четири разновидността, един от които е Клаудиу Кешерю от Лудогорец. Останалите са Карлос Пералта от колумбийския Ла Екидад, Симон Тероде от немския Кьолн и неназован нападател от съветското състезание.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР