Шансовете на Кьолн да се спаси намаляха след домакинската загуба

...
Шансовете на Кьолн да се спаси намаляха след домакинската загуба
Коментари Харесай

Фрайбург побутна Кьолн към Втора Бундеслига

Шансовете на Кьолн да се избави понижиха след домакинската загуба с 1:4 от Фрайбург. Срещата бе от 32-ия кръг на Бундеслигата.

Поражението оставя " козлите " на предпоследното място с 29 точки. Арминия и Херта имат по точка повече, а по-късно през днешния ден излизат един против различен. " Старата дама " има и отсрочен мач, който ще се организира през идната седмица.

Двубоят стартира чудесно за гостите, които поведоха в 18-ата минута посредством Нилс Петерсен. Две минути по-късно Винченцо Грифо откри Ермедин Демирович на празна врата и босненският нападател не сбърка.

В началото на второто полувреме Себастиан Андерсон се оказа на стрелкова позиция и понижи изоставането на " козлите ". След час игра Кьолн получи дузпа за нарушаване на Лукас Кюблер в наказателното поле. Зад топката застана Ондрей Дуда, който не откри очертанията на вратата.

В 90-ата минута Ян Тилман се разписа, само че попадението беше анулирано поради засада.

В 93-ата минута Холер откри Грифо, който реши всичко в мача с трети гол за Фрайбург. До края на срещата имаше време и за Джонатан Шмид, който оформи крайното 1:4.
 Байерн изпепели Гладбах, Левандовски е на гол от върха
Байерн изпепели Гладбах, Левандовски е на гол от върха

Баварците разрушиха своя противник с 6:0
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР