Шансовете му за победа на изборите през януари 2020 г.

...
Шансовете му за победа на изборите през януари 2020 г.
Коментари Харесай

Шефът на Foxconn иска да стане президент на Тайван

Шансовете му за победа на изборите през януари 2020 година са огромни

Тери Гоу има огромни шансове да стане президент на Тайван (източник: Simon Song / Foxconn News)

Основателят, президент и основен изпълнителен шеф на Foxconn Тери Гоу разгласи преди броени дни, че ще се отдръпна от заеманите постове в най-големия производител на електроника за водещи марки, включително iPhone на Apple. Този ход на мениджъра е стимулиран от политически упоритости.

Тери Гоу ръководи Foxconn в продължение на 45 години. Сега той е решил да се посвети на ръководството на родината си Тайван и ще се включи в конкуренцията за президент на страната. Изборите за нов президент на Тайван са планувани за януари 2020 година

Един от най-опитните мениджъри в ИТ промишлеността се надява да бъде определен за претендент на консервативната политическа партия Гоминдан. Очаква се в най-скоро време партията да разгласи своя претендент за президент за изборите следващата година.
още по тематиката
„ Моите съществени полезности са мир, непоклатимост, стопанска система и бъдеще “, споделя Тери Гоу, представен от японската медия Nikkei.

Според скорошно изследване, Гоу има огромни шансове на изборите и е изцяло допустимо създателят на Foxconn да стане идващият президент на Тайван. Рейтингът на настоящия президент Цай Инуън падна след редица непопулярни стопански и обществени промени.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР