Шансовете да изпея Баровец са нулеви. Това призна в ефира

...
Шансовете да изпея Баровец са нулеви. Това призна в ефира
Коментари Харесай

Синът на Илиян Михов Баровеца скандално: Когато баща ми разбра, че няма да пея чалга...

Шансовете да изпея " Баровец " са нулеви. Това призна в ефира на Нова тв синът на Илиян Михов - Баровеца. Станислав Михов, чийто театрален псевдоним е Сенто, издаде своята първа ария и клип.

" Аз съм ухилен, сияен човек. Не се взимам доста насериозно, не се завладявам. Иначе върша нещата с доста хъс. Винаги съм се занимавал с музика още от дете около татко ми, минал съм през доста стадии. Сега си имам участията, факт е и дебютната ми ария ", сподели още той.

Сенто разкри по какъв начин, когато татко му схванал, че няма да се занимава с поп-фолк, бил много афектиран. " Имаше миг, в който за първи път се скарахме. Него го усещам повече като доста добър другар в сравнение с като родител. За мен това е по-добрият вид. Като му споделих за това мое предпочитание, той в началото реагира остро и даже имаше интервал, в който не си говорихме. Стигнахме до миг, в който се засичахме в супермаркета и се подминавахме. Отивахме на присъединяване дружно, поздравявахме се, пяхме, веселихме хората и след това ставахме и си тръгваме, без хората да схванат за проблемите ни ", разкри синът на Баровеца.

" Илиян Михов е готин татко. Макар че неотдавна имахме подобен абсурден интервал, постоянно сме били другари, макар че едно време му се постановяваше доста да отсъства и да не е около нас. Той и майка ми са ни възпитали по най-правилния метод. Сестра ми е приключила " Кембридж " и знае няколко езика. Аз съм черната овца. Хората едно време споделяха на татко ми да си купи " Мерцедес " и други скъпи неща, само че той в действителност влагаше в нас и в по-ценни неща ", споделя Станислав.

" На 13 или 14 година за първи път отидох професионално на присъединяване с татко ми. От дребен съм си пял постоянно, имал съм огромно предпочитание. Татко ми е помагал, само че все пак ме насочваше и към друго. Магистър съм по маркетинг. Баща ми доста държи на професионализма, приключил е музикална академия със златен орден. Той знае, че към този момент нещата могат да се случват и без да си го приключил ", заключи той.


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР