Шансът за трофеи е факторът, който може да задържи или

...
Шансът за трофеи е факторът, който може да задържи или
Коментари Харесай

Фърдинанд: Факторът трофеи ще задържи или отправи Хари Кейн

Шансът за титли е факторът, който може да задържи или отпрати Хари Кейн от Тотнъм, счита Лес Фърдинанд в изявление за Stats Perform. Нападателят и британски национал към момента не е печелил нищо с " шпорите ", откакто загуби финала за Купата на Лигата против Челси през 2015 и борбата за Шампионската лига против Ливърпул през месец юни предходната година.

Фърдинант декларира още: " Аз съм почитател на Тотнъм и не желая Хари да върви на никое място. Искам да остане в Тотнъм и да приключи кариерата си там, само че би трябвало да бъдем реалисти. Футболистите сега изкарват толкоз пари, че животът след футбола не им е проблем. Те не мислят толкоз за това, що се касае за трофеите. Аз персонално поглеждам обратно и си споделям: " Окей, имах прилична кариера, само че с какво да го покажа? Къде са медалите? " Това желаят играчите.

" Всеки футболист мисли по този метод. Ако Тотнъм може да отговори на упоритостите на Хари, тогава той ще остане толкоз дълго, колкото от клуба изискат. Ако обаче той е сигурен, че Тотнъм не може да го направи, той ще желае да играе на място, където има късмет да печели титли. " Надявам се Тотнъм да вдигне равнището и да се бори за освен това. Никой не желае той да напусне, само че аз бих го схванал, в случай че го направи ".
Премиър лийг 31 кръг, петък 20 март  Тотнъм 22:00  Уест Хам
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР