Шансът за промяна е “Продължаваме промяната (ПП) да стане поне

...
Шансът за промяна е “Продължаваме промяната (ПП) да стане поне
Коментари Харесай

Евгений Кънев: ГЕРБ атакуват Кирил Петков, понеже знаят, че партията му ще е поне втора политическа сила

" Шансът за смяна е “Продължаваме смяната ” (ПП) да стане най-малко втора мощ с незаобиколимо право на управнически мандат, в случай че приемем, че ГЕРБ като първа мощ няма да може да има болшинство с Движение за права и свободи.

Вярвам в качествата за водене на договаряния на Кирил Петков и че има нужната еластичност в построяването на мостове сред водачи, стратегии и най-много егота.
 Екзакта: ГЕРБ влиза в акцията с първи резултат, за второто място се конкурират три партии Екзакта: ГЕРБ влиза в акцията с първи резултат, за второто място се конкурират три партии
Настоящото национално проучване на Екзакта Рисърч Груп е извършено в интервала 6-12 октомври 2021 година измежду 1025 пълнолетни български граж...

Ако Политическа партия са втора мощ, дружно с Българска социалистическа партия и Демократична България ще съберат над 40% от гласовете и могат да имат парламентарно болшинство. С Българска социалистическа партия може да се реализира единодушие за най-важните промени без леви нелепости. С Има Такъв Народ ще е по-малко евентуално поради зависимостите на водача им ", икономистът Евгений Кънев с обява в обществените мрежи.

" Разбира се, това го знае и ГЕРБ и неслучайно е задействала прокуратурата още преди решението на Конституционен съд - за да хвърлят колкото може повече тиня върху Политическа партия, а за какво не и да спрат Кирил Петков от присъединяване в изборите. Така той персонално се явява най-голямата спънка пред тима на ГЕРБ-ДПС към властта.

Бой финален е този за нашата мафия и се хвърлят всички старания: платени протестиращи, “загрижени ” синдикати, енергийна измама от ГЕРБ бушоните във властта, правосъдни офанзиви против съперници, отводи от регистрации, странни социологически изследвания и така нататък "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР