Шансът трейлърът на Изгубеният град“ (The Lost City) да е

...
Шансът трейлърът на Изгубеният град“ (The Lost City) да е
Коментари Харесай

„Изгубеният град“ - комедията, която обещава да ни разсмее

Шансът филмовият откъс на „ Изгубеният град “ („ The Lost City ”) да е измежду най-забавните, които сме гледали тази година, е изключително огромен. Не се сещаме за друго кратко показване на филм от отиващата си 2021г., което да е съумяло да ни извърши с такова заричане за положително въодушевление като това.

Каква е повода да му хвърлим по едно око поначало? Не толкоз сюжетът, колкото актьорският състав и желанието ни понякога да възприемаме нехаен звук и да се смеем на радостни комедии.

В основната роля ще се превъплъти Сандра Бълок, която е писателка на любовни романи, а обичаният ни Даниел Радклиф е побъркан милиардер с нездрави мечти, който отвлича писателката, тъй като счита, че тя е ключът към изгубено богатство. Чанинг Тейтъм пък играе модела на корицата на нейните книги и взема решение да потвърди, че може да бъде воин в действителния живот, а освен на страниците на романите, като я избави. Към тази занимателна компания прибавете за лукс и Брад Пит, който ще ни се усмихне очарователно от екрана, с цел да показа, че героят му е хубав, защото баща му е синоптик.



И до момента в който историята в книгата на героинята на Бълок е изпипана до най-малкия подробност, с цел да звучи красиво, то нещата от живота не постоянно следват права линия. Ако в романа героинята е извънредно сръчна, а любовта е като от приказките, то в действителността всичко това придобива подигравателен привкус и внезапно приземява на земята - обичаният й не е изключително интелигентен, а тя е извънредно неподготвена да оцелява в джунглата.

Бълок споделя пред „ Entertainment Weekly “: „ Не знам дали е тъй като всички сме били затворени по домовете си толкоз дълго, само че в случай че можем просто да седнем в една стая с някого и без причина да започнем да се смеем и другият човек стори същото, без да има концепция за какво, това просто прави нещата доста по-лесни “, споделя носителката на Оскар.

 Някои одобрени актьорски съзвездия в действителност знаят по какъв начин да уловят смешното и да го запазят, като го примамят да остане още дълго. Понякога даже на инат на не изключително смисления сюжет, какъвто сме сигурни, че ще е този. Истината е, че имаме потребност тъкмо от това. Защото времето, в което живеем, в дребна или по-голяма степен ни е посочило, че прекомерното вторачване в сериозното, може да бъде враждебно към живота и елементарно да му отнеме от живеца и цвета. „ Изгубеният град “ е метод да се ощипем през джоба на панталона и да си напомним да погледнем малко по-весело на нещата. Премиерата на кино лентата е на 25 март 2022 година
Сандра Бълок на 55: Да я забележим през годините!
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР