Шанел (Chanel) представи последната колекция на Карл Лагерфелд сред алпийски

...
Шанел (Chanel) представи последната колекция на Карл Лагерфелд сред алпийски
Коментари Харесай

Chanel представи последната колекция на Карл Лагерфелд в Париж

" Шанел " ( Chanel ) показа последната сбирка на Карл Лагерфелд измежду алпийски фон в Гран пале в Париж , заяви Агенция Франс Прес.

 
Преди началото на дефилето в Гран пале се стече елитът на стилния свят. На първия ред седна Ана Уинтур . Близо до нея беше Калудия Шифър - една от музите на Карл Лагерфелд , както и актрисата Моника Б елучи , а и корейската певица Джени .

След минута безмълвие в памет на дизайнера, който беше живописен шеф на " Шанел " в продължение на 36 години, стартира и представянето на последната му сбирка.
 Последната сбирка на Карл Лагерфелд за Шанел в Гран пале в Париж Последната сбирка на Карл Лагерфелд за „ Шанел “ в Гран пале в ПарижGulliver/Getty Images-->
Прозвуча гласът на Кайзера , с прословутия му немски акцент. Избраният фрагмент беше от негово изявление, в което си спомня за дебюта си в " Шанел " по времето, когато още не е сигурен дали ще се оправи с предизвикването.

 
По подиума измежду дървени хижи и под сипещи се снежинки, минаха негови вдъхновения. Ревюто откри Кара Делевин . Последваха я актрисата Пенелопе Крус в бяла рокля и младата Кая Гербер .
 Последната сбирка на Карл Лагерфелд за Шанел в Гран пале в Париж Последната сбирка на Карл Лагерфелд за „ Шанел “ в Гран пале в ПарижGulliver/Getty Images
Дефилето беше подобаващ метод за " Шанел " да отдаде респект на колоса на висшата мода, който не пожела да има публична гала след гибелта му преди две седмици. В сбирката господства бялото.

 
Дефилето на " Шанел " в границите на Парижката седмица на модата е и първото, в което на напред във времето излезе Виржини Виар , работила по концепциите на Карл Лагерфелд повече от 30 години. Той я наричаше " своя дясна и лява ръка ".
 Последната сбирка на Карл Лагерфелд за Шанел в Гран пале в Париж Последната сбирка на Карл Лагерфелд за „ Шанел “ в Гран пале в ПарижGulliver/Getty Images
На 22 януари, когато Лагерфелд за първи път не участва на дефилето си, тя излезе на подиума да се поклони на публиката. Представяната в Париж сбирка е подписана " Лагерфелд и Виржини Виар ". 
 
В рамките на Парижката седмица на модата респект на Карл Лагерфелд отдаде и фешън къща " Клое ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР