Шаная Туейн отбелязва 25-годишнината от излизането на албума, който не

...
Шаная Туейн отбелязва 25-годишнината от излизането на албума, който не
Коментари Харесай

Албумът, превърнал Шаная Туейн в звезда, навърши четвърт век

Шаная Туейн отбелязва 25-годишнината от излизането на албума, който освен я трансформира от бореща се да пробие канадска певица и авторка на песни в международна звезда, само че и промени кънтри музиката за години напред, написа уеб сайтът life.dir.bg.

Туейн ще означи годишнината от излизането на албума си " The Woman in Me'', издавайки в петък първокласна ремастерирана версия, включваща 12-те истински песни, ремикси, осъществявания онлайн от шоуто ѝ в Лас Вегас и ранни записи на частите, написа Асошиейтед прес.

​Дебютният ѝ албум " Shania Twain " от 1993 година, в който канадската изпълнителка няма огромно присъединяване като създател на песните, се проваля в чартовете. Животът на Шаная Туейн обаче, се трансформира с излизането на втория ѝ албум " The Woman in Me " през 1995 година

" Бях оскъдно дете, а по-късно борещ се да пробие актьор, до момента в който това не се случи и не промени живота и кариерата ми ", споделя Туейн в изявление за организацията от вкъщи си в Швейцария.

След неуспеха на дебютния ѝ албум, Шаная Туейн среща рок продуцента и създател на песни Робърт " Мът " Ланг, за който се омъжва през 1993 година Ланг е най-известен с хитови песни и албуми за групи като AC/DC и Def Leppard. Продуцентът първи разпознава, че Шаная има характерен глас като създател на песни, който другите са пренебрегнали.

Парчета като " Any Man of Mine ", което става първият кънтри шлагер на Шаная Туейн и първата ѝ ария, минала в поп чартовете, разкрива нейната дръзка, флиртуваща и уверена страна.

Успехът на Туейн в другите жанрове, основан върху личното ѝ авторство на песни, се затвърждава с третия ѝ и най-популярен албум " Come On Over ". Тавата отваря пътя пред идващото потомство кънтри звезди, които " прескачат " сред жанровете - Кари Ъндърууд, Тейлър Суифт, Келси Балерини, Марън Морис.

" Мисля, че всички бяхме повлияни от Шаная, даже и да не го осъзнавахме. Нейната музика беше толкоз друга, даже революционна за времето си. Тя несъмнено проправи пътя за доста от нас ", споделя Кари Ъндърууд.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР