Шампионски пръстен от 14-каратовото злато и диаманти, подарен от Кобе

...
Шампионски пръстен от 14-каратовото злато и диаманти, подарен от Кобе
Коментари Харесай

Специален пръстен на Коби Брайънт бе продаден на търг за над 200 000 долара

Шампионски пръстен от 14-каратовото злато и диаманти, подарен от Кобе Брайънт на майка му Памела бе продаден на търг за 206 080 $. Родителите на Кобе за първи път опитиха да продадат подаръците преди години, само че синът им извади правосъдна заповед и им забрани. Така през 2013 година с експлицитното му единодушие, двата пръстена и още 4 негови движимости бяха продадни на частен колекционер за 280 000 $.
След гибелта на Кобе цената единствено на единият пръстен върна инвестицията на колекционера. Очаква се пръстенът на татко му Джо " Джелибийн " Брайънт, също някогашен баскетболист от НБА, да провокира още по-голям интерес, тъй като и той ще бъде препоръчан на търг в най-скоро време.
Цената на копието на Памела Брайънт обаче е надалеч от върха, който бе подложен за пръстена на притежателя на " Ню Инглънд Пейтриътс " Робърт Крафт, който бе продаден за 1 025 000 $ в благотворителен търг за битката с ковид. Той е един от най-големите, които е юридически за спортна победа, като на него има над 300 диаманта. Изработен е от 10-каратово бяло злато. Пръстенът на Крафт е истинският, който той получи за успеха над " Атланта Фалкънс " през 2017 година, най-великият поврат в историята на " Супербоул ".

" 24 часа "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР