Шампионската лига се завръща с двубоите от фазата на директните

...
Шампионската лига се завръща с двубоите от фазата на директните
Коментари Харесай

ШЛ се завръща във вторник по MAX Sport с мачовете Барселона – ПСЖ и РБ Лайпциг – Ливърпул

Шампионската лига се завръща с дуелите от етапа на директните елиминации, а първите два от тях – Барселона – ПСЖ и Република България Лайпциг – Ливърпул, ще се излъчат директно по каналите на MAX Sport във вторник от 22:00 часа.

Финалистът от предходната година Пари Сен Жермен гостува на „ Камп Ноу “ в Барселона в опит да се отърси от кошмара от 2017 година Тогава, още веднъж на 1/8-финалния стадий, французите изгубиха мача с 1:6 и макар преднината си от 4:0 от първия дуел, напуснаха конкуренцията. Сега задачата пред новия ментор на парижани Маурисио Почетино наподобява много сложна, защото две от огромните звезди на отбора – Неймар и Анхел Ди Мария, няма да вземат присъединяване, до момента в който Марко Верати ще е под въпрос до последно. Домакините пък се отърсиха от кошмарните първи месеци под управлението на Роналд Куман и в последните мачове демонстрираха, че навлизат в темп. Първият 1/8-финал сред Барселона и ПСЖ ще се излъчи директно по MAX Sport 3 във вторник от 22:00 часа.

По същото време, само че по MAX Sport 2, Република България Лайпциг посреща Ливърпул. Германците са полуфиналисти от шампионата през предишния сезон, до момента в който Ливърпул преследва трето присъединяване на финала на Шампионската лига за последните 4 сезона. Въпреки традициите си, момчетата на Юрген Клоп не са безспорен любимец в конфликта, защото се намират в серия от три следващи загуби във Висшата лига. Малък бонус за англичаните е фактът, че дуелът ще се играе на безпристрастен терен на „ Пушкаш Арена “ в унгарската столица Будапеща.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР