Шампионска лига продължава да радва феновете си с нова порция

...
Шампионска лига продължава да радва феновете си с нова порция
Коментари Харесай

Шампионска лига НА ЖИВО: Мачовете в сряда

Шампионска лига продължава да радва почитателите си с нова порция мачове от 1/8-финалната фаза на шампионата. Тази вечер ще се изиграят нови две срещи. В Испания Атлетико Мадрид посреща Ювентус, а в Германия Шалке ще спори с Манчестър Сити.
Отборът на Шалке ще има тежката задача да се изправи против първенеца на Англия и един от любимците в шампионата Манчестър Сити довечера. Тимът от Гелзенкирхен посреща " жителите " и ще търси резултат, с който да изненада футболния свят.
От своя страна " жителите " не престават да се борят на всички вероятни фронтове. Освен в Шампионска лига, те са още в битката за ФА Къп, ще играят край за Купата на Лигата и мерят сили с Ливърпул за купата в Англия. Тимът на Хосеп Гуардиола още веднъж е в отлична форма и разумно в клуба всичко друго от победа ще бъде признато за изненада.
Битката сред Шалке и Манчестър Сити, както и стартовите сформира на двата отбора, може да видите в SportLive.bg .
Испанският гранд Атлетико Мадрид посреща довечера италианският първенец Ювентус в първи 1/8-финал в Шампионска лига сред двата тима. Най-чаканият миг пък е завръщането на Кристиано Роналдо в Мадрид, откакто през лятото той напусна Реал Мадрид. Уникалната статистика на португалеца против " дюшекчиите " демонстрира, че той има 22 гола против този противник и три пъти е нанизвал хеттрик във вратата на Атлетико.
Диего Симеоне има един проблем с контузен състезател и той е Люка Ернандес. При Масимилиано Алегри обстановката наподобява по-тежка, като Хуан Куадрадо, Сами Кедира и Дъглас Коща няма да вземат присъединяване в срещата.
До момента Атлетико и Юве имат два мача по сред си в най-комерсиалния футболен шампионат и това е през 2014 година. Тогава те се срещат в груповата фаза, като в Испания домакините печелят с 1:0, а в Италия срещата остава без попадения.
Срещата сред Атлетико Мадрид и Ювентус следете онлайн в SportLive.bg .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР