Шампионска лига отново е на дневен ред, а най-големият европейски

...
Шампионска лига отново е на дневен ред, а най-големият европейски
Коментари Харесай

Шампионска лига: На какво да заложим в днешните зрелищни сблъсъци?

Шампионска лига още веднъж е на дневен ред, а най-големият европейски клубен шампионат към този момент прикова вниманието ни с първата си доза мачове през вчерашния ден. Какво обаче ще ни предложи тазвечерният футболен театър - следва да разберем.
Двата конфликта, които се отличават в днешната стратегия на шампионата, са дуелите ПСЖ - Реал Мадрид и Атлетико Мадрид - Ювентус. Други три европейски гранда обаче също излизат " под прожекторите ", с цел да започват своето присъединяване през новата акция. Финалистът от предходната година Тотнъм гостува на гръцкия Олимпиакос, Байерн приема вкъщи сръбския Цървена звезда, до момента в който Манчестър Сити гостува на Шахтьор.
Нашият екип от типстъри подбра три мача от богата стратегия на шампионата, които да проучваме и да се опитаме да предскажем бъдещето, с цел да ви помогнем с вашия избор за футболни залози. " Лигата на богатите " занапред стартира, а в случай че и вие желаете да забогатеете, то вижте нашите прогнози в идващите редове:

ПСЖ - РЕАЛ МАДРИД
Това е един от дуелите, към които почитателите на тази игра имат най-високи упования за зрелищен конфликт. Истината е, че срещата сред ПСЖ и Реал Мадрид до известна степен изгуби част от своя искра, а повода за това са главните изчезнали фигури и в двата тима.
Трудно е да се реши кой тим е " по-ощетен " във връзка с отсъстващите играчи, само че въпреки всичко това като че ли са домакините, които няма да могат да разчитат на санкции Неймар, както и другите две острите в предни позиции - контузените Килиан Мбапе и Единсон Кавани. В отбора на Томас Тухел отсъстват още Юлиан Дракслер, Тило Керер и Клен Дагба.

Реал Мадрид пък, може би за " баланс " в срещата, няма да може да разчита на три значими фигури в отбрана, без които защитата на тима можеше да страда, в случай че офанзивата на ПСЖ бе в състав Неймар-Кавани-Мбапе. Това са осъдените Серхио Рамос и Начо, както и контузеният Марсело. Няма потребност да загатваме и за проблемите в средата на терена, където Модрич, Иско, Марко Асенсио и Браим Диас също не са алтернатива за Зинедин Зидан.
Двата тима са измежду любимците за спечелването на огромния трофей. Както към този момент стана ясно, 22-мата на терена напълно няма да са най-хубавото, с което разполагат двата тима, а за Томас Тухел и Зинедин Зидан наподобява, че най-важната задача в този мач е да не изгубят дуела. Очертава се един равносилен конфликт, който в последна сметка е изцяло евентуално да подели точките сред двата тима.


АТЛЕТИКО МАДРИД - ЮВЕНТУС
Още един мач с троен знак, а това се удостоверява от миналогодишния двубой, който си спретнаха двата тима. Всички помним трагичния метод, по който Кристиано Роналдо съумя да обърне " дюшекчиите " и да ги изхвърли от Шампионска лига, а в този момент испанският гранд ще има опция за реванш.
Докато в предходния мач изходихме от съставите на двата тима, в конфликта Атлетико - Юве ще се фокусираме върху моментната форма на двата тима. А тя не е по никакъв начин впечатляваща. И мадридчани, и първенецът на Италия демонстрират съмнения в локалните шампионати, а това няма по какъв начин да се промени за един дуел и отново да си продължи по остарелия метод по-късно.

Изстрадани победи и за двата тима досега, загуба за Атлетико в последния кръг от Реал Сосиедад и нулево тъждество за Юве против неуверения Фиорентина. Това, което може да натежи в подобен конфликт, е стадионът, на който се организира мача. А на " Уанда Метрополитано " постоянно се играе мъчно и това се знае и от колоси като Барселона и Реал Мадрид.
В този мач още веднъж не виждам по какъв начин Ювентус може да си тръгне с повече от точка, макар че на пръв взор отборът наподобява една концепция по-подготвен и в по-добра форма от своя противник. Атлетико няма да разреши да загуби, само че на собствен ред ще срещне компликации да " измами " момчетата на Маурицио Сари.

ШАХТЬОР - МАНЧЕСТЪР СИТИ
Едва ли някой има подозрения кой е огромният любимец в този мач, а същото важи с цялостна мощ и за
букмейкърите, които дават смазващо преимущество за първенеца на Англия. Нашите оферти за този мач обаче са една концепция по-рискови - в търсене на изненадата, а и по-високите коефициенти.
" Гражданите " излетяха за срещата в Украйна в не изключително положително въодушевление, откакто позволиха неприятна загуба от Норич във Висшата лига. Разбира се, едно проваляне не може да докара до крайни заключения, само че самочувствието на " небесносините " сигурно не е до небето.

Мениджърът на Сити Хосеп Гуардиола има и известни кадрови проблеми, изключително в отбрана. Естествено тим като " жителите " разполага с задоволително ширина, с цел да замести изчезналите, само че сработването на " новите " лица на терена изискват по-дълъг интервал, в сравнение с се случва на тренировки.
Въпреки че през 2018-а Шахтьор на два пъти бе победен от Сити, нашите упования са този път " жителите " да не си тръгнат с толкоз изразителна победа от Донецк. Ето и няколко оферти за този мач:

Автор: Mr. Corner

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР