Шампионката в US Open Слоун Стивънс заяви, че не би

...
Шампионката в US Open Слоун Стивънс заяви, че не би
Коментари Харесай

Стивънс заяви, че не би заменила за нищо приказния си път до върха на US Open

Шампионката в US Open Слоун Стивънс съобщи, че не би заменила за нищо на света впечатляващия си път към върха в последния шампионат от Големия шлем за сезона. Само допреди шест седмици американката заемаше 957-ото място в международната класация, като поради травма в стъпалото и последвала интервенция тя беше отвън игра в продължение на 11 месеца.

Стивънс изигра доста мощен край и даде загуби три гейма по пътя към успеха против близката си другарка Мадисън Кийс.

" През януари претърпях интервенция и в случай че някой ми беше споделил тогава, че ще печеля US Open, щях да кажа, че е невероятно. Това странствуване беше необикновено и не бих го заменил за нищо на света ", сподели шампионката.

" Мадисън е една от най-хубавите ми приятелки в тениса. Казах ѝ, че би ми се желало мачът да приключи наедно, с цел да спечелим и двете ", добави Стивънс.

Кийс удостовери хубавите думи: " Слоун в действителност е един от най-близките ми хора и да играя против нея беше особено. " Тя добави, че не е играла най-хубавия си метод.

Шампионката от Ню Йорк се пошегува, че в този момент би трябвало да приключи кариерата си, защото няма да може да усъвършенства постигнатото. " След интервенцията работих супер крепко, пробвах да сложа оптимални старания, имах най-хубавия тим. Нещата просто се случиха, изключително в последните пет седмици. "
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР