Шампионката в турнира от Големия шлем Ролан Гарос от миналата

...
Шампионката в турнира от Големия шлем Ролан Гарос от миналата
Коментари Харесай

Детронираната Халеп: Анисимова е бърза и агресивна

Шампионката в шампионата от Големия шлем " Ролан Гарос " от предходната година и водач в международната ранглиса Симона Халеп призна, че закономерно е изгубила от американката Аманда Анисимова в 1/4-финалите на тазгодишната конкуренция.
 Явлението Аманда Анисимова: щерка на съветски емигранти, които нямат нищо общо с тениса
Тийнейджърката се наложи с 6:2, 6:4. След провалянето си, румънката не спести похвалите си по адрес на 17-годишната Анисимова.

" Очаквах тежък мач, тъй като тя играе добре и заслужава този резултат. Не правех това, което трябваше да направя. Имах огромни упоритости и не беше допустимо да се отпусна. Смятам, че Анисимова има късмет да стигне до края.

Тя играе бързо, нападателно, добре вижда полето. Тя оказва напън, прави дълги разигравания. Не е елементарно да се адаптираш към това. В бъдеще тя ще добави още. Разбира се, аз съм разочарована от това проваляне.

Но аз подкрепям положителна настройка. Турнирът накара да си направя доста заключения. Сега ще се приготвя умерено за сезона на трева.

Анисимова заслужава хвалба - тя направи добър, огромен мач. Усещах, че играя добре, само че упованията ми бяха прекомерно огромни през днешния ден. Не съумях да устоя на напрежението и да покажа най-хубавата си игра ", сподели Халеп.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР