Шампионката през 2016 година Каролина Плишкова (Чехия) и трикратната финалистка

...
Шампионката през 2016 година Каролина Плишкова (Чехия) и трикратната финалистка
Коментари Харесай

Плишкова и Халеп напред в Синсинати

Шампионката през 2016 година Каролина Плишкова (Чехия) и трикратната финалистка Симона Халеп (Румъния) се класираха за третия кръг на шампионата по тенис на твърди кортове в Синсинати (САЩ) с награден фонд 2,944 милиона $.

Поставената под номер 3 Плишкова надви над "щастливата губеща " от квалификациите Ифан Ван (Китай) с 6:1, 6:3. Тя поведе с 5:0 по пътя си към триумфа в първия сет, а по-късно във втория взе пет от последните шест гейма, с цел да победи.

Вицешампионката от предходните две издания на шампионата Халеп пък направи сполучливо завръщане на корта, откакто през предходната седмица се отхвърли на четвъртфиналите в Торонто поради болки в левия крайник.
Четвъртата в схемата румънка надви мъчно над рускинята Екатерина Александрова с 3:6, 7:5, 6:4 по-късно повече от два часа игра. Халеп навакса закъснение от сет и 0:2 гейма във втория, с цел да стигне до поврат.

Шампионката от 2013 година Виктория Азаренка (Беларус) отпадна във втория кръг след проваляне от хърватката Дона Векич с 2:6, 5:7. Азаренка стартира неприятно и позволи закъснение от 0:4, което се оказа решаващо за изхода на първия сет. Във втората част тя навакса пасив от 2:4, само че при 5:5 позволи съдбовен пробив и беше отстранена. Векич ще играе за място на четвъртфиналите против представителката на домакините Винъс Уилямс, която през вчерашния ден детронира шампионката от предишния сезон Кики Бертенс (Холандия) с 6:3, 3:6, 7:6(4)./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР