Шампионката от Уимбълдън и бивша номер 1 в света Симона

...
Шампионката от Уимбълдън и бивша номер 1 в света Симона
Коментари Харесай

Симона Халеп е възстановена от контузията на петата

Шампионката от " Уимбълдън " и някогашна номер 1 в света Симона Халеп е възобновена от травмата на петата, която получи през февруари и към този момент не изпитва никаква болежка. На 22 февруари румънката завоюва купата от шампионата в Дубай, след което отхвърли присъединяване в Индиън Уелс поради контузията. По-късно тази конкуренция беше анулирана поради пандемията от ковид.

" Кракът ми е добре. Започнах да тичам към този момент и въобще не изпитвам болежка. Все още не играя тенис, само че това, че мога да упражнявам значи доста и ми вдъхва вяра ", сподели Халеп във видео, оповестено в Twitter.

Тенисът, като съвсем всички други спортове, беше мощно обиден от пандемията, а професионалният сезон е спрян най-малко доникъде на юли.
pic.twitter.com/tC2QB52muK
— Simona Halep (@Simona_Halep) April 6, 2020 Халеп победи Серина Уилямс на миналогодишния край на " Уимбълдън ", само че няма да успее да пази купата си през 2020, защото конкуренцията беше анулирана поради вируса, който болести 1,27 милиона души в международен мащаб, а над 70 000 починаха, оповестява " Ройтерс ".

" Липсва ми моят екип, играчите, шампионатите. Липсва ми всичко от Тура. Знам, че е малко мъчно за всички в този интервал. Но в случай че останем у дома, в случай че останем мощни и положителни, това ще помогне доста. Нямам самообладание да пътувам още веднъж, нямам самообладание да играя още веднъж тенис и нямам самообладание да ви видя още веднъж ", сподели 28-годишната румънка, която завоюва и Откритото състезание на Франция през 2018 година.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР