Шампионката от Уимбълдън 2018 Анжелик Кербер постигна девета поредна победа

...
Шампионката от Уимбълдън 2018 Анжелик Кербер постигна девета поредна победа
Коментари Харесай

Кербер не даде шанс на Шарапова в дербито в Майорка

Шампионката от Уимбълдън 2018 Анжелик Кербер реализира девета поредна победа на трева, побеждавайки друга някогашна №1 в лицето на Мария Шарапова. Германката реализира триумф с 6:2, 6:3, с който стигна до четвъртфиналите на шампионата в Майорка.

"Винаги е мъчно да играя против Мария, изключително във втори кръг. Мисля, че всички се любуваха на мача, дадохме най-хубавото от себе си. Страхотно е да бъда още веднъж в Майорка. Обичам това място и чакам с неспокойствие идващия ми мач ", показа Кербер след триумфа.

За Шарапова това бе едвам вторият ѝ мач след отдръпването в Санкт Петербург през януари. Иначе дуелът бе девети посред им като Шарапова завоюва първите четири, а Кербер идващите пет.

Германката доминираше в хода на целия дуел като реализира цели пет пробива по отношение на единствено един на Шарапова, пристигнал в края на мача.

На четвъртфиналтие Кербер чака победителката от мача сред Каролин Гарсия и Паула Бадоса.

Финалистката от Ролан Гарос Аманда Анисимова победи Ализе Корне с 6:2, 6:4 и ще срещне Белинда Бенчич. Тя преодоля Шелби Роджърс след 5:7, 6:3, 3:1 и отричане на съперничката.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР