Шампионката от тазгодишното издание на турнира от Големия шлем Уимбълдън

...
Шампионката от тазгодишното издание на турнира от Големия шлем Уимбълдън
Коментари Харесай

Симона Халеп ще стане майка, ама друг път

Шампионката от тазгодишното издание на шампионата от Големия шлем " Уимбълдън " Симона Халеп не възнамерява да става майка най-малко през идващите няколко години.
 Симона Халеп ще е знаменосец на Румъния в Токио 2020
Румънката даде любопитен коментар, след като бе запитана, дали в случай че срещне милионер и стане негова жена ще е подготвена за деца.

" Не и през идващите няколко години. Ще играя тенис още няколко години и по-късно желая да мина на идващото равнище в други неща.

Ако децата ми в бъдеще желаят да спортуват, тогава ще ги насърча. В случай, че не желаят отново ще ги поддържа и ще уважа техния избор.

Не ме питайте обаче за персоналния ми живот, това не е приятна тематика и не искам да разгадавам каквото и да било за него. Социалните мрежи? Честно казано не диря никого в тях.

И в действителност даже не проследявам изявления и всякакви такива неща. Просто извозвам един час дневно и нормално чета мнения и виждам за някакви новости ", сподели Халеп.

Припомняме, че по-рано през тази година румънката още веднъж показа проектите си в близкото бъдеще. " След 10 години на драго сърце бих имала 3 деца ", споделя Халеб пред английския " The Gyardian ".

Преди няколко дни пък румънката стана жертва на хакерска офанзива. Профилът на Симона в Инстаграм стана падна в ръцете на нагли измамници, които се пробваха да източат пари от почитателите ѝ.

Тя има 1.3 млн. почитатели в тази обществена мрежа и внезапно във вторник там се появи известие: " Здравейте, апелирам ви за помощ! В момента съм в Швейцария и банковите ми сметки тук не работят по някаква причина. Пратете ми на тази нова банкова сметка 500 евро, още през уикенда ще ви ги върна в троен размер ".

Не е ясно дали някой се е вързал на тази лъжлива публикация. Самата Халеп призна, че е станала жертва на хакерска офанзива и този пост към този момент е заличен, а тя самата си е върнала контрола върху профила си в Инстаграм. На процедура, той е стоял хакнат единствено няколко часа. Но задоволително, с цел да събере 18 хиляди лайка.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР