Шампионката от Откритото първенство на САЩ по тенис Бианка Андрееску

...
Шампионката от Откритото първенство на САЩ по тенис Бианка Андрееску
Коментари Харесай

Шампионката от Откритото първенство на САЩ Андрееску иска да стане № 1 в световната ранглиста

Шампионката от Откритото състезание на Съединени американски щати по тенис Бианка Андрееску (Канада) продължава да преследва огромната си цел - да стане номер 1 в международната класация на WТА. Канадката, която през идващия месец ще навърши 20 години, сега е шеста в света. Андрееску завоюва първата си купа от WТА в Индиън Уелс през предходната година, а откакто победи Серина Уилямс (САЩ) на финала на Откритото състезание на Съединени американски щати. Но по-късно тя получи травма на коляното през октомври, а сега сезонът в тениса е преустановен поради пандемията от ковид.

" Тренирам единствено сега ", съобщи Андрееску за Eurosport.

" Трудно е тук, в Торонто, тъй като затвориха даже парковете. Така че никой не може да играе тенис, баскетбол или даже да седне на скамейка. Но аз работя с мозъка си, доколкото мога. Това е доста мощен инструмент, който обичам да употребявам ", сподели още канадката.

" Не знам какво ни чака в бъдеще. Ще дам всичко от себе си, не обичам да изгубвам, тъй че ще забележим. Моята цел е да стигна до номер 1 в света. Наистина го желая доста ", добави Андрееску.

Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР