Шампионката от Откритото първенство на Съединените щати Наоми Осака се

...
Шампионката от Откритото първенство на Съединените щати Наоми Осака се
Коментари Харесай

Нов успех на Наоми Осака в Япония

Шампионката от Откритото състезание на Съединените щати Наоми Осака се класира за полуфиналите на тенис шампионата в Токио, който е на твърди кортове и от категория " Премиер ". 

20-годишната японка реализира девета поредна победа във всички съревнования, като надигра в два сета чехкинята Барбора Стрицова с 6:3, 6:4. Срещата стартира чудесно за младата тенисистка, която проби подаването на 32-годишната Стрицова в четвъртия гейм на първия сет. По-възрастната от двете обаче съумя да върне пробива и при 4:3 в откриващата част сервираше за равнене. Подемът в играта й бързо беше премахнат след двойна неточност и нов брейк за японката, която след това сервира сполучливо, с цел да затвори първия сет след 6:3.

Проблемите на начален удар за чехкинята продължиха и във втория сет на дуела, когато при 2:2 тя направи цели три двойни неточности в подаването си и безусловно подари гейма на съперничката. 20-годишната шампионка от Ню Йорк се оправи с напрежението и затвори мача след 6:4. 

В спор за място на финала Осака ще се изправи против Камила Джорджи. Италианката победи с 5:3 и отричане Виктория Азаренка от Беларус. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР