Шампионката от 2019 на Australian Open - Наоми Осака не

...
Шампионката от 2019 на Australian Open - Наоми Осака не
Коментари Харесай

Осака и Швьонтек громят на старта в Мелбърн, Кербер отпадна

Шампионката от 2019 на Australian Open - Наоми Осака не се затрудни на старта на тазгодишното издание на шампионата от „ Големия шлем “. Японската тенисистка отстрани Анастасия Павлюченкова в два сета - 6:1, 6:2. Мачът продължи час и осем минути, а Осака диктуваше от самото начало събитията на корта.

В първия сет тя доминираше с мощния си сервис, а Павлюченкова направи и доста непредизвикани неточности. Рускинята стартира по-добре втората част, само че още веднъж позволи ранен пробив, след който не получи късмет да върне интригата.

„ Тук съм, с цел да се развличам. Преди мача бях много нервна. Играла съм и преди против Павлюченкова и не ми е било елементарно. Благодаря на всички, които пристигнаха. Наистина съм щастлива да видя хора по трибуните. Физически се усещам като всички останали. За телата ни е стрес да играем след толкоз дълга пауза, само че последователно привикваме и се радваме, че сме тук “, съобщи след дуела японката, която в идващия кръг ще срещне Каролин Гарсия от Франция.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР