Шампионката на US Open 2020 Наоми Осака прибави към колекцията

...
Шампионката на US Open 2020 Наоми Осака прибави към колекцията
Коментари Харесай

Наоми Осака: Щеше да е много смущаващо, ако бях загубила за по-малко от час

Шампионката на US Open 2020 Наоми Осака прибави към сбирката си още една купа от шампионата от " Големия шлем " в Ню Йорк, откакто за първи път победи в Голямата ябълка през 2018 година. Тази нощ японката надделя на финала с 1:6, 6:3, 6:3 беларускинята Виктория Азаренка, само че мачът стартира по призрачен метод за азиатката, откакто тя загуби бързо първата част и изоставаше с 0:2 във втория сет, преди да сътвори огромния поврат.

" Първо желая да поздравя Вика. Всъщност не желая да играя с теб на повече финали, това беше доста тежък мач за мен, само че в това време и въодушевяващ, тъй като като по-млада съм те гледала по какъв начин играеш тук и за мен беше ужасно да имам опцията да играя с теб ", обърна се с усмивка към Азаренка новата шампионка по време на церемонията по награждаването. Осака не пропусна да изкаже благодарности и на хората от екипа си, на WTA и уредниците на US Open, като не не помни и фамилията си.

" Мислех си, че ще е доста смущаващо да изгубя мача за по-малко от час и се пробвах с всички сили да престана да съм с неприятна настройка ", добави Осака, говорейки за това по какъв начин се е чувствала при ужасното за нея начало на финала.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР