Шампионката на Australian Open София Кенин разкри, че би искала

...
Шампионката на Australian Open София Кенин разкри, че би искала
Коментари Харесай

Шампионката на Australian Open пожела Григор Димитров

Шампионката на Australian Open София Кенин разкри, че би желала да отиде на почивка с единствения българин в международния тенис хайлайф Григор Димитров.

21-годишната Кенин отговори на разнообразни въпроси по време на занимателно изявление от рубриката Confessional Cart на Tennis Channel. Световната №4 показа, че в случай че не беше станала професионална тенисистка, би се пробвала в плуването, а на въпрос с кого би желала да си замени местата за един ден, тя уточни името на международния №1 Новак Джокович.

Попитана секунди по-късно с кого от тура би желала да отиде на почивка, родената в Москва американка отговори по този начин: " Не знам... Да го кажа ли? Димитров ".


Тук интервюиращият загатна, че и Григор, и София са другари със специалистката на двойки Бетани Матек-Сендс, при което Кенин отговори шеговито: " Да, другари сме с нея. Тя няма да бъде доста щастлива от това, което споделих. Извинявай, Бетани. Тя ще ме убие ".

По време на ексцентричното изявление чаровната русокоска показа още, че харесва " всички песни " на Дрейк и сега гледа сериала Riverdale.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР