Шампионите в рали и ралиспринта Мирослав Ангелов и Недялко Сивов

...
Шампионите в рали и ралиспринта Мирослав Ангелов и Недялко Сивов
Коментари Харесай

Мирослав Ангелов и Недялко Сивов спечелиха ралиспринт Вида 2019

Шампионите в рали и ралиспринта Мирослав Ангелов и Недялко Сивов от Мегапорт Рейсинг (Skoda Fabia R5) стартираха сезона по този начин, както приключиха предходния - с победа.

Екипажът записа първо място в ралиспринт Вида, първи кръг от шампионата, отчитайки време 21,31 мин в четирите прави на надпреварата. Втори на 45,7 сек са Динко Иванов и Живко Желев със Citroen C2 R2, а трети на 1,17 мин Кирил Тодоров и Георги Аврамов с Renault Clio. Състезанието бе прекратено в първата права, откакто автомобила на Дочо Цвятков и Линда Багерова – Mitsubishi Lancer се възпламени след финала, спечелвайки първата стадия.

„ Много скърбя за това, което се случи с Дочо. Можеше да се получи забавна борба. Стартирахме внимателно и в първите два стадия не давахме доста газ, по-късно увеличихме темпото, само че без риск тъй като нямаше смисъл. Чудесно е да стартираме годината с победа. Това съревнование е част от подготовката ни за рали „ България “, разяснява Ангелов.

„ В първия стадий не бяхме загрели още гумите и по тази причина не задавахме движение, по-късно обаче нямаше смисъл за риск. Жалко за Дочо, тъй като се оформяше доста положително съревнование, само че най-важното е, че всичко с тях е наред “, изясни Сивов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР