Шампионите от Нефтохимик 2010 (Бургас) записаха с чиста победа в

...
Шампионите от Нефтохимик 2010 (Бургас) записаха с чиста победа в
Коментари Харесай

Шампионите от Нефтохимик с чист успех в Тетевен, Валентин Братоев с контузия

Шампионите от Нефтохимик 2010 (Бургас) записаха с чиста победа в гостуването си на Тетевен Волей с 3:0 (25:22, 25:22, 25:20) в мач от 11-ия кръг на волейболната Суперилига за мъже на България.

Двата отбора стартираха равностойно в първата част, след което бургаският отбор поведе. Играчите на Найден Найденов дръпнаха с добра преднина, само че " зелените " съумяха да я понижат. Впоследствие гостите набраха инерция и затвориха при 25:22.

Вторият гейм протече идентично - от двете страни на мрежата се разигра същинска борба, само че положителната игра в офанзива на бургазлии даде резултат и след средата на частта преобладаваха на полето. Тетевенци още веднъж направиха поврат и се върнаха в играта, оставайки на точка от противника. Волейболистите на Нефтохимик обаче се активизираха и усилиха задатъка си.
 Дукла (Либерец) - Нефтохимик 3:2 @@@
В третата част превъзходството на първенците бе налице. В края на гейма Валентин Братоев получи контузия и напусна терена. Въпреки опитите на " зелените " да настигнат съперниците си, те записаха чиста победа.

Нефтохимик заема втората позиция в класирането с 26 точки (8 победи, 3 загуби), а Тетевен остава на 11-то предпоследно място с 3 точки.

В идващия кръг бургазлии гостуват на Добруджа 07, а Тетевен приема ЦСКА. Двубоите са на 16 декември (събота).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР