Шампионите от Челси продължават с неубедителното си представяне в шампионата.

...
Шампионите от Челси продължават с неубедителното си представяне в шампионата.
Коментари Харесай

Неубедителното представяне на шампионите продължава

Шампионите от Челси не престават с неубедителното си показване в шампионата. Селекцията на Антонио Конте не съумя да завоюва семейството си против Лестър, стигайки единствено до незадоволително нулево реми. И освен това, гостите бяха тези, които имаха по-чистите положения в мача. Ндиди, Варди и Оказаки обаче по този начин и не съумяха да поднесат огромната изненада на кръг.

Челси пък още веднъж бе много постен в предни позиции, като нападателят Алваро Мората в следващ дуел не бе на нужното равнище. Ремито остави лондончани на третото място в Премиър лийг, до момента в който противникът им остава осми с актив от 31 точки.

 Снимка 333929
Източник:

Началото на дуела бе белязано от извънредно открит и нападателен футбол. Макар и да сътвори няколко респектиращи офанзиви, тимът на Челси беше този, който трябваше да благодари на ориста, че не изостава в резултата.

В 7-ата минута Бен Чиуел сътвори отличен пробив по крилото, след което опита прострелно подаване за Оказаки. Японският национал изпревари персоналния си надзирател Рюдигер, само че по този начин и не откри очертанията на вратата. Малко по-късно, Тибо Куртоа трябваше да показва огромната си класа, откакто с " котешки " инстикт отрази удар с глава на Ндиди.

Лестър и не сполучи от третия опит, когато в 23-ата минута Джейми Варди стреля покрай дясната греда на първенците.

 Снимка 333926
Източник:

Постепенно Челси заигра надалеч по-спокойно. С предумисъл или не обаче, всички те извеждаха на стрелкова позиция Сеск Фабрегас, който на два пъти не съумя да излъже постоянния Шмайхел.

На Антонио Конте пък се наложи да прави промяна още преди паузата, когато Гари Кейхил получи разтежение и на негово място се появи Андреас Кристенсен.

 Снимка 333927
Източник:

Подновяването на играта не промени кой знае какъв брой протичащото се на терена. Челси респектираше с придвижването си по-терена, само че по-опасните нападения несъмнено бяха дело на гостите. Устремът на " лисиците " обаче бе спрян в 68-ата минута. Тогава техният защитник Бен Чиуел получи втори жълт картон и без време остави своя отбор с човек по-малко.

Случилото се отприщи съществени офанзиви по посока вратата на Шмайхел. При най-сериозната от тях, в 78-ата минута Тимуе Бакайойо се озова на стрелкова позиция, само че прати коженото кълбо над горната греда с техничен изстрел.

 Снимка 333925
Източник:

Испанецът Маркос Алонсо можеше да се трансформира в воин за " сините " в добавеното от съдията време, само че изстрелът му от фаул бе избавен с опитност от Шмайхел.

В идващия кръг на Челси следва тежко посещение на новаците от Брайтън. Лестър пък приема вкъщи различен лондонски клуб - Уотфорд.

 Еден Азар сподели
Еден Азар сподели " да " на Реал (Мадрид)

Футболистът на Челси желае трансфер на " Бернабеу "

ЧЕЛСИ - ЛЕСТЪР 0:0

ЧЕРВЕН КАРТОН: Чиуел (68 " )

СТАДИОН : " Стамфорд Бридж "

СЪДИЯ : Майк Джоунс

ЧЕЛСИ : Куртоа, Кейхил, Алонсо, Аспиликуета, Рюдигер, Фабрегас, Моузес, Азар, Бакайоко, Канте, Мората (резерви: Кабайеро, Педро, Дзапакоста, Башуай, Кристенсен, Луис, Вилиан)

ЛЕСТЪР : Шмайхел, Драгович, Магуайър, Чиуел, Джеймс, Олбрайтън, Марез, Амартей, Ндиди, Оказаки, Варди (резерви: Хамър, Грей, Ихеаначи, Слимани, Ибора, Фюкс, Беналуан)
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР