Шампионатът в efbet Лига достигна 10-ия кръг, а негово начало

...
Шампионатът в efbet Лига достигна 10-ия кръг, а негово начало
Коментари Харесай

Черно море и Ботев ще се надлъгват в битка за точки

Шампионатът в efbet Лига доближи 10-ия кръг, а негово начало в петъчния следобяд ще дадат Черно море и Ботев Пловдив. „ Моряците ” посрещат „ канарчетата ” на „ Тича ”, като и двата отбора изпитват остра потребност от точки.

Срещата стартира в 17:30 часа и ще проследим нейното развиване минута по минута в GONG.BG. Тя ще бъде излъчена в директно предаване по DIEMA SPORT, а също и онлайн на PLAY DIEMA XTRA.

Домакините се намират в серия от 7 следващи срещи без победа или с други думи казано – те не са печелили мач от двата поредни триумфа, с които стартираха сезона си. Това все още ги оставя на 4 точки зад топ 6, което не кореспондира с поставените цели.

Старши треньорът Илиан Илиев се намира в деликатна позиция, защото би трябвало да откри правилния път макар сериозния брой травми в неговия лагер. Йонуц Неагу и Дани Кики са твърдо навън от проектите по този индикатор, до момента в който Исмаил Иса до последно ще е под въпрос. Наказанието на Патрик Андраде за насъбрани картони също ще наложи промени в стартовата единадесеторка. Един от дребното светли лъчи за варненци идва от статистиката, която сочи, че в последните си 5 семейства против Ботев Пд на „ Тича ” Черно море е без проваляне.

Колкото до пловдивчани, тяхното състояние напълно не е по-цветущо. Тимът има единствено 9 точки от началото на сезона, които му отреждат 9-о място във краткотрайното класиране. Резултатите напълно не вършат услуга на старши треньора Желко Петрович, който ще реди състава си без лекуващия контузия Александър Тонев. Десният краен защитник Джонатан Перейра е подготвен за игра, само че напоследък на Коматево тематика №1 си остава пробата с детектор на лъжата, на който бяха подложени чиновниците и играчите на тима преди загубата 0:1 от ЦСКА.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР