Шампионатът се поднови с двубоя Ботев (Пд) - Локо (Сф)

...
Шампионатът се поднови с двубоя Ботев (Пд) - Локо (Сф)
Коментари Харесай

Вижте прогнозите за мачовете във футболното ни първенство


Шампионатът се възобнови с дуела Ботев (Пд) - Локо (Сф) 0:0

Българският футбол се завърна! Първенството в двете ни професионални лиги се възобновява този уикенд и почитателите в цялата страна още веднъж ще стискат палци за обичаните си тимове на стадиона или пред тв приемника. Безспорно във фокуса на вниманието този кръг са гостуванията на водачите ЦСКА и Лудогорец надлежно на Берое и Спартак (Вн), както и обичайно хубавичко борба Левски - Черно море. В първия мач Ботев и Локо (Сф) приключиха 0:0 въз основата в Коматево. Вижте прогнозите на екипа на.

ЛЕВСКИ - ЧЕРНО МОРЕ (Събота, 12,30 часа)

Двата тима по традиция изнасят зрелищни борби и нямаме никакво съображение да мислим, че в този момент ще е по-различно. Още повече, че Левски ще бъде хазаин надалеч от Герена - на именития стадион " Ивайло " във Велико Търново. Мачът се явява и една от значимите борби за място в Топ 6 на класирането след края на първата фаза. Левски притегли трима футболисти през зимната пауза - нападателя Рикардиньо, халфа Асен Чандъров и бранителя Кристиян Димитров, само че напусна един от най-важните играчи Георги Миланов. В Черно море също имаше промени в състава. Тръгнаха си Мимито Байи, Матиас Курьор, Матеус Клементе, Закария Бен-Шаа. На техните места пристигнаха качествени попълнения като националът Атанас Илиев, Александър Василев, Матеус Машадо, Мишаел Алвеш и Арлинд Дакай. Машадо и Алвеш, обаче още чакат трудовите си визи и съвсем несъмнено няма да бъдат разполагаем на Илиан Илиев за този дуел. 

ПРОГНОЗА НА NOVSPORT: X

ЦСКА 1948 - ХЕБЪР (Събота, 12,30)

" Червените "   продължиха и през този трансферен прозорец да подсилвата състава си, като привлякоха звездите на Локо Пд Райън Бидунга и Бирсент Карагерен. Целта пред новия треньор Тодор Янчев е ясна - класиране за Европа, без значение дали през шампионата или Купата на България. Мачовете в Турция дадоха мотив за оптимизъм, че тя ще бъде реализирана. Хебър ще би трябвало да води свирепа борба за оцеляване в елита и треньорът Владимир Манчев притегли цели 8 нови футболисти. Дали те ще дадат нужната класа на отбора от Пазарджик следва да забележим, само че това надали ще се усети още в първия мач. Всичко друго с изключение на безапелационна победа на ЦСКА 1948 ще бъде огромна изненада.

ПРОГНОЗА НА NOVSPORT: 1 ХК

СПАРТАК (ВН) - ЛУДОГОРЕЦ (Събота, 15,00)

На " Коритото " сигурно ще бъде " горещо " в ранния съботен следобяд. Треньорът Димитър Димитров - Херо ще направи своя дебют за обичания от десетки хиляди варненци тим, който ще води борба на " живот и гибел " за оцеляване в елита. Спартак ще излезе с изцяло нов тим, откакто през зимната пауза бяха освободени 12 футболисти и привлечени същата численост нови. Новодошлите са микс от българи и чужденци, които сигурно ще вдигнат равнището на тима. Първият тест е повече от сериозен, тъй като ще бъде против 11-кратния първенец и евробоец на България Лудогорец. Тимът от Разград се раздели с една от огромните си звезди Каули, както и с дългогодишния десен бек Сисиньо. Малшанс сполетя крилото Рик и новопривлечения бранител Диниш Алмейда, които получиха тежки травми и са навън до края на сезона. Въпреки това Лудогорец разполага с впечатляващ състав, откакто взе още бранителя на отбора от Ла Лига Майорка Франко Русо, десния бек на Олимпиакос Пипа, както и струващото над 1 милион евро крило Раи Насименто, на който се разпореждат големи очаквания. Тимът на Анте Шимунджа ще бъде с мисъл и за първия мач от Лигата на конференциите против Андерплехт идващия четвъртък, само че ще бъде същинско знамение, в случай че не вземе трите точки.

ПРОГНОЗА НА NOVSPORT: 2

СЕПТЕМВРИ - АРДА (Неделя, 12,00)

Столичният отбор започва акцията си по оцеляване в елита против сложен противник. Отборът се раздели с капитана си Асен Чандъров и Красиан Колев, които бяха съществени играчи. На тяхно място бяха взети задгранични попълнения, чиято класа следва занапред да оценим. Треньорът Светослав Петров сигурно ще продължи да залага на млади, надарени футболисти от школата на клуба, само че това постоянно е " нож с две остриета ". От своя страна Арда направи впечатляваща селекция, отпред с класни играчи като Тунгара и Радослав Цонев. Това приказва за финансова непоклатимост и още веднъж огромни упоритости в Кърджали. Треньорът Александър Тунчев потвърждава своята класа и в този тим, което е гаранция за положителни дни на Арда. Очакваме тимът да завоюва трите точки на " Васил Левски ".

ПРОГНОЗА НА NOVSPORT: 2

БЕРОЕ - ЦСКА
  (Неделя, 14,15)

През зимната пауза от Стара Загора идваха спорни сигнали за финансовото положение на клуба, а звездата на отбора Тунгара отиде в Арда. В същото време в Берое пристигнаха много нови чужденци, някои от тях със солидни визитки. От Лудогорец пратиха чартърен Педро Енрике, а от Арда пристигна Тонислав Йорданов. За страдание на треньора Николай Киров в мача с ЦСКА няма да играят три от новите попълнения - контузеният бранител Зария Ламбулич и чакащите трудови визи Густаво Каскардо и Бубакар Траоре. " Червените " ще излязат в този дуел с мисълта да продължат сполучливо борбата с Лудогорец за купата. През зимната пауза на " Армията " пристигна единствено един нов състезател - опитният норвежки халф Тобиас Хайнц. Саша Илич и компания не мислят за нищо друго, с изключение на за трите точки под Аязмото.

ПРОГНОЗА НА NOVSPORT: 2

БОТЕВ (ПД) - ЛОКО (Сф) (Петък, 17,30   часа )

Интригуващ мач въз основата в Коматево, който предлага доста незнайни, най-много за положението на домакините. Незнайно за какво по време на зимната пауза бяха продадени много съществени играчи - Елвис Ману, Мохамед Брахими, Емануел Току, Реда Рабей, към изхода гледат Па Конате и Антоан Бароан. В същото време отборът бе заздравен единствено с младока Красиан Колев. Добрата вест е завръщането на терена на Тошко Неделев, само че на него ще му би трябвало време да влезе в познатата форма. Срещу Ботев излиза столичният Локомотив, който през есента бе измежду приятните изненади в шампионата. Отборът бе изоставен от Симеон Славчев и Илия Димитров, само че незабавно им бяха открити равностойни заместници в лицето на Мартин Райнов и Станислав Костов. Локо има своите шансове на " Коматево " и няма да е изненада даже да завоюва трите точки против съществено отслабения Ботев.

ПРОГНОЗА НА NOVSPORT: X (ПОЗНАТО!)


ОЧАКВАЙТЕ ОБНОВЯВАНЕ НА ПРОГНОЗИТЕ НИ И ЗА ОСТАНАЛИТЕ МАЧОВЕ В КРЪГА!


 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР