Шампионатът на България по стрийт фитнес, който ще се проведе

...
Шампионатът на България по стрийт фитнес, който ще се проведе
Коментари Харесай

Йордан Йовчев открива петия кръг от националния шампионат по стрийт фитнес

Шампионатът на България по стрийт фитнес, който ще се организира за трета поредна година в Сердика Център, се възобновява в събота. Очакват се огромен брой участници, които ще се спорят за място за финалите на Световния шампионат по стрийт фитнес (в категория над 16 години) и за финалите за " Купата на София " (в категории до 16 години).

Олимпийският вицешампион по спортна гимнастика Йордан Йовчев ще даде начало на петия кръг от националния шампионатStreet Workout Bulgaria, проведен от клуба по гимнастика и стрийт фитнес и чийто президент е той.

Записването започва в 10.00 часа, а от 11.00 участниците ще се борят в два стила - фрийстайл и базови дисциплини. Специални категории ще дефинират и жените-шампиони, като надпреварите ще се проведат без тежести.

Фрийстайл шампионатът се състои от три кръга - първият е за импровизации от всеки играч, вторият е батъл всеки против всеки, а третият е с 3 излизания с демонстрации по 45 секунди. Първите трима в категориите, надлежно под и над 16 години, получават квота за огромния край на националния шампионат, който ще се състои през лятото.

От базовите дисциплини определени финалисти ще имат правото да се състезават за тима на България в Световния шампионат по стрийт фитнес.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР