Шампионът Зенит постигна четвърта победа от началото на сезона в

...
Шампионът Зенит постигна четвърта победа от началото на сезона в
Коментари Харесай

Зенит пречупи Динамо в Москва

Шампионът Зенит реализира четвърта победа от началото на сезона в РПЛ. При гостуването на Динамо (Москва) точни за триумфа с 2:0 бяха Артьом Дзюба и Магомед Оздоев, а халфът на домакините Артьом Юсупов получи червен картон в 80-ата минута при 0;1.

Зенит поведе рано и през целия мач контролираше събитията на терена. В 10-ата минута Сардар Азмун откри с остроумен пас Дзюба, който вкара четвъртия си гол и се изравни на върха в листата на стрелците с Александър Соболев от Криля Советов.

Динамо владееше повече топката и насочи повече удари, само че още веднъж си пролича, че Дмитрий Хохлов не разполага с характерен голмайстор. Не оказа помощ и влиазнето на новото попълнение Клинтън Н'Жие след почивката.

След аления картон на Юсупов за Зенит стана елементарно. В 88-ата минута Дзоба комбинира с Оздоев и халфът оформи крайния резултат.

" Беше сложен мач, в който допуснахме много неточности. Ранният гол сигурно ни оказа помощ. Малколм? Той би трябвало занапред да заслужи мястото си в състава. Доволен съм от Азмун, който прави доста работа за тима ", разяснява наставникът на питерци Сергей Семак.

Зенит е отпред вкласирането с 13 точки, а Динамо е в долната половина на таблицата с актив от 5 точки и единствено една победа.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
СТАТИСТИКА ОТ МАЧА
КЛАСИРАНЕ
ГОЛМАЙСТОРИ
ПРОГРАМА Премиер Лига 5 кръг, събота 10 август  Динамо Москва 0:2краен резулат  Зенит
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР