Шампионът за Купата на Българска баскетболна Лига, за сезон 2019/2020

...
Шампионът за Купата на Българска баскетболна Лига, за сезон 2019/2020
Коментари Харесай

Отбор от ББЛ с желание за изявя на международна сцена

Шампионът за Купата на Българска баскетболна Лига, за сезон 2019/2020 - Хебър Пазарджик, е подал завка с готовност да взе участие в Европейската Аматьорска Баскетболна лига за сезон 2020/2021 година. Хебър има упоритост да се изяви на интернационална сцена, с цел да съпостави равнището на европейската сцена. Първият шампионат е плануван за 19-20 септември 2020 година, в град Радом (Полша).

Президентът на клуба Янислав Марков съобщи, че чакат утвърждение да се включат в конкуренцията и даже да заявят домакинство в един от шампионатите. "Нашата цел е да се развиваме и да мерим сили с Европейските тимове, състава плануван за селекция е на много високо равнище и ние търсим евро квота, с цел да надграждаме постигнатото " добави той.

Към момента тимът на Хебър чака своят противник в полуфиналите на район ЮГ за сезон 2019/2020 година. В тима се открояват имената на някогашни състезатели на професионални тимове и един народен играч като Велислав Гълъбов, Георги Кръстев, Георги Бързаков, Юли Арабаджийски и други.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР