Шампионът Ювентус завърши наравно 3:3 с Парма като домакин в

...
Шампионът Ювентус завърши наравно 3:3 с Парма като домакин в
Коментари Харесай

"Парма" измъкна точка на "Юве" в края

Шампионът " Ювентус " приключи наедно 3:3 с " Парма " като хазаин в среща от 22-ия кръг на италианската Серия " А ".

Тимът на Масимилиано Алегри водеше с 2:0, по-късно и с 3:1, само че разреши на противника да си тръгне с точка в самия завършек на дуела. Въпреки това " Старата госпожа " остава безапелационен водач в шампионата с актив от 60 точки, пред " Наполи " с 51 и " Интер " с 40 (мач по-малко).

От началото на сезона в Серия " А " " Ювентус " няма загуба - 19 победи и 3 равенства.
Снимка: Getty Images
Срещу " Парма " " бианконерите " поведоха в 36-ата минута с гол на Кристиано Роналдо. В 62-ата португалецът асистира на Даниеле Ругани за 2:0, само че Антонио Барила понижи изоставането на " дуковете " в 64-ата.

Малко по-късно Роналдо се разписа за повторно довечера и 17-ти през актуалната акция, с което поведе при голмайсторите. Макар че е хегемон в Калчото, " Ювентус " не е имал състезател с толкоз попадения в един сезон от 2006 година насам, когато офанзивата на отбора води Давид Трезеге.
Снимка: Getty Images
Роналдо и компания наподобява взеха решение, че са си свършили работата още в 66-ата минута, само че някогашният ас на " Рома " Жервиньо бе на друго мнение. Котдивоарецът първо направи резултата 2:3 в 74-ата минута, а по-късно донесе точката на " Парма " в третата от добавените четири минути.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР