Шампионът Ювентус спря устрема на основния претендент за титлата Интер,

...
Шампионът Ювентус спря устрема на основния претендент за титлата Интер,
Коментари Харесай

"Ювентус" спря устрема на "Интер", Игуаин герой

Шампионът " Ювентус " спря стремежа на главния кандидат за купата " Интер ", откакто го победи с 2:1 като посетител в 173-ото Дерби д'Италия. Трите точки на " Джузепе Меаца " изкачиха " Старата госпожа " на върха в Серия " А ".

В воин за отбора на Маурицио Сари се трансформира влезлият като запаса Гонсало Игуаин, който донесе триумфа в 80'. Преди това Пауло Дибала изведе " Ювентус " напред в резултата още в 4', само че Лаутаро Мартинес възвърне равенството единствено 14 минути по-късно, когато бе прецизен от дузпа, отсъдена за игра с ръка в наказателното поле на Матайс Де Лихт.

За " Интер " провалянето е първо под управлението на Антонио Конте. До довечера " нерадзурите " бяха безупречни - цялостен актив от 18 точки след 6 кръга. " Ювентус " пък записа четвърта поредна победа. Тимът на Маурицио Сари е без загуба от началото на сезона, като стъпи изкривено само при равенството с " Фиорентина ".

Така сега " Ювентус " е на върха с 19 точки, следван от " Интер " с 18 и " Аталанта " с 16. В идващия кръг, който ще се изиграе след паузата поради мачовете на националните тимове, първенците одобряват " Болоня ", до момента в който " Интер " гостува на " Сасуоло ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР