Шампионът Ювентус постигна трудна победа при визитата си на новака

...
Шампионът Ювентус постигна трудна победа при визитата си на новака
Коментари Харесай

Ювентус с нова трудна победа в Серия А

Шампионът Ювентус реализира сложна победа при визитата си на новака Бреша с 2:1 в среща от междинния 5-ти кръг в италианската Серия А.

„ Бианконерите ” се оказаха в ролята на догонващи след единствено четири минути игра, когато Алфредо Донарума даде преднина на домакините. Автогол до почивката и прецизен изстрел на Миралем Пянич обаче прекатурнаха дуела за Юве, които бях без Кристиано Роналдо в този мач.

Неприятната новина за Маурицио Сари е обвързвана с новото попълнение Данило, който бе сменен наложително от Хуан Куадрадо до почивката. Дебют за Бреша пък направи Марио Балотели, само че голаджията не съумя да накаже „ остарялата госпожа ”.

„ Контролирахме мача и видях напредък в нашата игра. Все още би трябвало да се подобряваме в отбрана, само че съм удовлетворен от реакцията ни, откакто допуснахме ранен гол. Куадрадо се оправи отлично в двете етапи, Дибала също. Хареса ми връзката му с Рамзи. Де Лихт продължава да израства. Той е доста млад състезател и идва от страна, където се практикува друг футбол ”, разяснява старши треньорът на Ювентус.

В по-ранния мач през вчерашния ден Верона и Удинезе приключиха наедно 0:0. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР