Шампионът във волейболната Суперлига при мъжете Нефтохимик 2010 се присъедини

...
Шампионът във волейболната Суперлига при мъжете Нефтохимик 2010 се присъедини
Коментари Харесай

И волейболният шампион поиска смяната на Лазаров

Шампионът във волейболната Суперлига при мъжете Нефтохимик 2010 се причисли към самодейността на редица волейболни клубове в страната за издигане кандидатурата на Любомир Ганев за президент на Българската федерация по волейбол и привикване на Извънредно общо заседание на федерацията, написа sportal.

“С надълбоко почитание към достиженията и заслугите на сегашния президент на БФВолейбол, считаме, че е време той да се отдаде на подобаващ отдих. Убедени сме, че управлението на федерацията би трябвало да бъде поверено на деятелен и професионален екип, който да си слага високи цели за развиването на българския волейбол и да преследва тяхното реализиране с ясни, транспарантни и ефикасни способи. В препоръчаната от Любомир Ганев платформа виждаме добра основа за качествена смяна в цялостната идея за развиване на българския волейбол, а в неговата персона – човек, изцяло предан на идеята Български Волейбол и кадърен да сплоти клубовете в името на тази идея. Това ни дава съображение да подкрепим неговата кандидатура”, се споделя в известие, публикувано от клуба.

По-рано денем други пет клуба обявиха поддръжката си за кандидатурата на Любо Ганев. С това клубовете, застанали зад самодейността за промени в управлението на волейболната централа стават 57. Вчера инициативният комитет внесе искане за привикване на изключително изборно общо заседание на 16 януари следващата година. Управителният съвет на федерацията би трябвало до две седмици да се произнесе по импортираното искане.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР