Шампионът във Формула 1 Макс Ферстапен заяви, че очаква с

...
Шампионът във Формула 1 Макс Ферстапен заяви, че очаква с
Коментари Харесай

Ферстапен: Нямам търпение да се състезавам в Маями

Шампионът във Формула 1 Макс Ферстапен съобщи, че чака с неспокойствие надпреварата за Гран при на Съединени американски щати в петия кръг от сезона през идния уикенд в Маями. Според нидерландския водач на Ред Бул, публиката ще види една „ луда “ конкуренция. Ферстапен заема второ място във краткотрайното класиране в шампионата с 59 точки, а водач е Шарл Льоклер от Ферари с 86 точки.

„ Мисля, че идният уикенд ще е много вманиачен. Нямам самообладание да се състезавам в Маями “, сподели Макс Ферстапен пред изданието GivemeSport.

„ Подготвям се доколкото е допустимо без да съм карал на пистата. Вълнуващо е да се види развиването на Формула 1 в Съединени американски щати. Както управлението на конкуренцията, по този начин и тимовете работят съществено, с цел да популяризират този спорт на американска земя и да се провеждат повече надпревари. Мисля, че малко по малко Формула 1 добави по-голяма известност “, разяснява още Ферстапен.

„ Според мен най-важното за почитателите е, че повече тимове се борят за успеха. Надявам се на трогателен уикенд. Маями е прекрасен град и мисля, че е забавна дестинация за осъществяване на старт от Формула 1. Смятам, че освен водачите са разчувствани, само че и също почитателите “, добави водачът на Ред Бул.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР