Шампионът Вашингтон победи Филаделфия с 3:1 и се върна на

...
Шампионът Вашингтон победи Филаделфия с 3:1 и се върна на
Коментари Харесай

Вашингтон удържа лидерската позиция в дивизия Метрополитън

Шампионът Вашингтон победи Филаделфия с 3:1 и се върна на победния път след две провали в предходните срещи в Националната хокейна лига.

Том Уилсън, Травис Бойд и Джейкъб Врана вкараха попаденията за столичани. Вратарят Брейдън Холтби избави 35 удара и също способства за триумфа, с който Вашингтон удържа лидерската позиция в дивизия Метрополитън.

Якуб Ворачек вкара почетния гол за Филаделфия при числено предимство.
Ню Йорк Айлендърс остана втори в дивизия Метрополитън след победа с 2:0 над Аризона.

Джордън Еберле и Брок Нелсън осъществиха два гола, а стражът Робин Ленър избави 31 удара и записа пети мач без позволен гол за сезона за Айлендърс.
Чикаго победи Колорадо с 2:1 след продължение. Дънкан Кийт вкара в самото начало на спомагателното време и с това прекъсна серията от три следващи загуби на Блекхоукс.

Артьом Анисимов осъществя при числено предимство за Чикаго в постоянното време, а за Колорадо се разписа Александър Керфут.
Каролина надигра Монреал с 2:1 след продължение в пряк конфликт за място в плейофите от Източната конференция.

Андрей Свечников означи победния гол за Каролина в продължението.

С триумфа отборът на Каролина остава на позиция за първата уайлд кард от Източната конференция за плейофите.
Кълъмбъс резервира шансове за плейофите след погром с 5:0 над Ванкувър. Вратарят Сергей Бобровски се завърна на леда с 21 спасявания, които му осигуриха седми мач без позволен гол за сезона.

Джош Андерсън се отличи с два гола и асистенция за Кълъмбъс, а Пиер-Люк Дюбоа също се разписа и прекъсна серия от 13 мача без гол в НХЛ.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР