Шампионът в тежка категория Стипе Миочич не си дава зор и не

Шампионът в тежка категория Стипе Миочич не си дава зор и не ...

Стипе Миочич не мисли за трилогия с Кормие в момента.

Шампионът в тежка категория Стипе Миочич не си дава зор и не бърза да се връща в клетката. Миочич си върна титлата през август миналата година, след като нокаутира Даниел Кормие във втората им битка. Стипе си отмъсти и отново окупира върха, но получи контузия на окото и все още се възстановява от нея. Преди години Стипе чака повече от година, за да получи втори шанс срещу Даниел, който го победи с нокаут в първата им битка.

Сега Стипе му го връща и споделя, че сега се интересува само от работата си и от това да помага на хората по време на проблемите с коронавируса. Шампиона се раздава, за да прави своя град по-добро място за живеене, а за битката с Кормие ще мисли по-късно. Ето какво сподели Стипе в интервю с Меган Оливи:
View this post on Instagram
A post shared by ufc (@ufc) on Mar 23, 2020 at 11:03am PDT

"Вероятно ще има битка между мен и Кормие през лятото, но честно казано с това, което се случва в момента не се тревожа за такава битка. С моите колеги от пожарната тренираме и си помагаме, за да правим нашия град по-добър. След победата ми над Кормие, моите колеги ми дадоха четката и ме пратиха да чистя тоалетните. Може би ще има трета битка през юли или август. В момента се интересувам само от работата в пожарната и това, което трябва да правя там. Има толкова много хора, които се нуждаят от помощ. Има хора, които ще останат вкъщи и някои от тях може да се разболеят. Излагам себе си на риск и нямам проблем с това. Искам да съм сигурен, че когато се прибера у дома моето семейство ще е добре. И в двете професии трябва да сте хладнокръвен и спокоен, без значение каква е ситуацията."

mma.bg

Източник: sportal.bg