Шампионът в тежка категория Стипе Миочич не си дава зор

...
Шампионът в тежка категория Стипе Миочич не си дава зор
Коментари Харесай

Стипе Миочич не мисли за трилогия с Кормие в момента

Шампионът в тежка категория Стипе Миочич не си дава напън и не бърза да се връща в клетката. Миочич си върна купата през август предходната година, откакто нокаутира Даниел Кормие във втората им борба. Стипе си отмъсти и още веднъж окупира върха, само че получи травма на окото и към момента се възвръща от нея. Преди години Стипе чака повече от година, с цел да получи втори късмет против Даниел, който го победи с нокаут в първата им борба.

Сега Стипе му го връща и споделя, че в този момент се интересува единствено от работата си и от това да оказва помощ на хората по време на проблемите с ковид. Шампиона се раздава, с цел да прави своя град по-добро място за живеене, а за борбата с Кормие ще мисли по-късно. Ето какво показа Стипе в изявление с Меган Оливи:
View this post on Instagram
A post shared by ufc (@ufc) on Mar 23, 2020 at 11:03am PDT

" Вероятно ще има борба сред мен и Кормие през лятото, само че почтено казано с това, което се случва сега не се безпокоя за такава борба. С моите сътрудници от пожарната упражняваме и си оказваме помощ, с цел да вършим нашия град по-добър. След успеха ми над Кормие, моите сътрудници ми дадоха четката и ме пратиха да шетам тоалетните. Може би ще има трета борба през юли или август. В момента се интересувам единствено от работата в пожарната и това, което би трябвало да върша там. Има толкоз доста хора, които се нуждаят от помощ. Има хора, които ще останат у дома и някои от тях може да се разболеят. Излагам себе си на риск и нямам проблем с това. Искам да съм сигурен, че когато се прибера вкъщи моето семейство ще е добре. И в двете специалности би трябвало да сте невъзмутим и спокоен, без значение каква е обстановката. "

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР