Шампионът в тежка категория на Световния боксов съвет Тайсън Фюри

...
Шампионът в тежка категория на Световния боксов съвет Тайсън Фюри
Коментари Харесай

Тайсън Фюри разкри, че скоро ще обяви съперника си за декември


Шампионът в тежка категория на Световния боксов съвет Тайсън Фюри разкри в обществените мрежи, че няма самообладание за идната си на 5 декември борба и скоро можем да чакаме “големи новини”. Това най-вероятно значи, че след няколко дни ще бъде явен противникът на непобедения британец.

Мениджърът Боб Аръм през вчерашния ден в авторитетната профилирана медия BoxingScene разгласи, че вероятните разновидности за съперник на Фюри са Карлос Такам и Аджит Кабайел.

Working hard daily can’t wait for December to fight.

Big news coming soon.
— TYSON FURY (@Tyson_Fury)
Такам е много по-популярен измежду боксовите почитатели, като върхът в кариерата му досега бе борбата за международните трофеи против Антъни Джошуа през 2017 година. Тогава той бе запаса на контузения Кубрат Пулев. Такам обаче има и проваляне от Дерек Чисора директно по-късно, само че пък е спечелил последните си четири борби и е с респектиращата статистика от 39-5-1. Такам има провали още от Джоузеф Паркър и Александър Поветкин.

Кабайел е немец, който натрупа известност с триумф точно над Чисора през 2017-а, единствено че по-късно по този начин и не можа да надгради реномето си.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР