Шампионът в тежка категория на Световния боксов съвет Дионтей Уайлдър

...
Шампионът в тежка категория на Световния боксов съвет Дионтей Уайлдър
Коментари Харесай

Уайлдър пристигна с помпозно облекло за мача на Фюри

Шампионът в тежка категория на Световния боксов съвет Дионтей Уайлдър дойде в Белфаст, с цел да изгледа онлайн идния двубой сред някогашния отличник и финален линеен първенец Тайсън Фюри против Франческо Пианета в събота против неделя българско време.

Американецът се чака да изчака Фюри да се разправи със противника си, след което да излезе на кръга и да способства уместно за надъхването на почитателите около евентуалния конфликт сред двамата. Още предходната седмица Уайлдър разгласи, че няма да се занимава с Антъни Джошуа и напъните му са съсредоточени върху евентуален последващи дуел точно с Фюри.

" I can tell you that the rumors are true. "

Heavyweight champ @bronzebomber addresses the rumors about a possible fight with Tyson Fury. That—and more—this week on #PBCJabs. pic.twitter.com/gKdDdYdnu8
— PBC (@premierboxing) August 16, 2018
Промоутърите на двамата също осъзнават превъзходния късмет за образуване на подобен двубой, който би бил извънредно известен освен за английските и американските почитатели, само че може и да успее да се конкурира по известност с най-големите борби на 2018 година.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР