Шампионът в тежка категория на Световната боксова асоциация (WBA), Международната

...
Шампионът в тежка категория на Световната боксова асоциация (WBA), Международната
Коментари Харесай

Джошуа: Следващият ми мач ще е с Пулев или Усик

Шампионът в тежка категория на Световната боксова асоциация (WBA), Международната боксова федерация (IBF), Световната боксова организация (WBO) и Международната боксова организация (IBO) Антъни Джошуа съобщи, че идващият му мач на професионалния кръг би трябвало да наложителна отбрана на един от коланите.

Това значи, че британецът ще се изправи или против Кубрат Пулев, който е наложителен кандидат на IBF, или против украинеца Александър Усик, който е в същата позиция, само че за WBO.
Пулев - Джошуа през март на стадиона на " Тотнъм "? "Би било добре да се изправя против различен британец, само че имам и отговорности ", сподели първенецът в тежка категория
" Ако не се изправя против тях, би трябвало да овакантя колана. Предпочитам да се боксирам и да го защитя ", съобщи Джошуа пред Би Би Си.

Иначе в проектите на Джошуа до края на 2020 година влиза още една среща - с Дионтей Уайлдър или Тайсън Фюри. Първо двамата би трябвало да излязат един против различен в борба за единствената купа, която не е в ръцете на британеца - тази на Световния боксов съвет (WBC).
Тайсън Фюри неосезаем и сладкодумен преди мача с Уайлдър (ВИДЕО) Двамата ще се срещнат още веднъж при започване на 2020 година
" Като във " Властелина на пръстените ". Това е последният пръстен! Да пренапишем историята! Трябва да се случи до края на 2020 година В една категория сме. Надявам се да желаят да ги запомнят. Особено Уайлдър, който държи колана в този момент ", съобщи Джошуа.

Победителят в този възможен мач ще стане безспорен боксов първенец в тежка категория.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР