Шампионът в супер-средна категория на WBO, Били Джо Саундърс не

...
Шампионът в супер-средна категория на WBO, Били Джо Саундърс не
Коментари Харесай

Били Джо Саундърс намекна за оттегляне

Шампионът в супер-средна категория на WBO, Били Джо Саундърс не е удовлетворен откакто разбра, че неговия настойник Даниел Кинихан няма да влага повече в бокса. Кинихан е съосновател на мениджмънт групата MTK Global и сега живее и работи в Дубай. Около името му витаят доста сенчести вести и в последно време бе подложен на доста рецензия за намесата му в спорта. Кинихан е наследник на наркобоса Кристи Кинихан и полицията в Ирландия му обръща съществено внимание.

Преди няколко седмици в Дъблин се появиха доказателства, които упрекват семейството на Кинихан за интернационален трафик на опиати, оръжия и убийства. Въпреки, че към този момент не е в редиците на MTK, той продължава да оказва помощ за организирането на огромни борби и привличането на звезди в тима. Той е настойник на боксьори като Саундърс и Тайсън Фюри, а се спряга и за другар на Конър Макгрегър. Проблемите към името на Кинихан обаче постановиха Фюри и Top Rank да се разграничат от него.

Саундърс, който е доста непосредствен до Кинихан, е наскърбен от това решение на Кинихан да се отдръпне от спорта.

" Това е и повода да не се случва нищо ново около мен. Има единствено един човек, на който имам вяра и с който бих работил. Без да имам човек, на който да имам вяра на 100% в тази игра, не желая да бъде част от нея, " показа Саундърс. " Да организираш борби е доста по-натоварващо от това да тренираш за тях. За всичко одобрявах препоръки от моя другар Даниел. Той обаче се отдръпва от бокса, което е огромна загуба в моите очи. Не знам дали желая да остана част от това отсега нататък. "

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР