Шампионът в полусредна категория Тайрън Уудли не остана очарован от

...
Шампионът в полусредна категория Тайрън Уудли не остана очарован от
Коментари Харесай

Уудли отговори на Дос Аньос: Ще се бия с него след една-две победи!

Шампионът в полусредна категория Тайрън Уудли не остана удивен от предизвикването, което Рафаел Дос Анхос му насочи след успеха си на UFC 215 над Нийл Магни.

Дос Анхос (27-9 в ММА, 16-7 в UFC) победи по извънредно доминантен метод намиращият се под номер шест в ранглистата на категорията Магни. Веднага след успеха той провокира първенецът в категорията.  Уудли, който бе част от анализаторския екип на UFC за Fox Sports 1, отговори по в действителност отговарящ метод:

„ Имам колан на Гучи, който мога да ти дам, имам и подобен на Луи Вюитон, само че този златен колан, за който си мислиш, няма по какъв начин да го получиш – има още доста време досега, в който ще го дам на някого. “

Американският войник не отхвърли изцяло вероятността за подобен мач, само че загатна, че това бе едвам втория дуел на бразилеца в категорията, въпреки и да бе безапелационна победа против Магни:

„ Нямам нищо срещу него. Това, което се пробвам да кажа е, че в категорията има в действителност доста бойци и всеки един от тях си мисли, че знае по какъв начин да ме победи. Аз считам, че съм най-комплексният играч в категорията. Имам най-силния удар в цялата организация. Дос Аньос е добър войник, по тази причина и завоюва купата в долната категория. След още една или две победи като тази ще се изправя против него. “

Дос Аньос показа след UFC 215, че е влизал в проектите на организацията за мач за купата и преди този конфликт. Той е бил вид номер две за конкурент на Уудли при положение, че Демиан Мая не е бил склонен да се изправи против първенеца.

Американският нокаутьор изяви желанието си да се изправи против спечелилия сред Майкъл Биспинг и Джордж Сейнт-Пиер:

„ Обмислям да се удрям в междинната категория и даже да мина в нея. " приключи Уудли.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР