Шампионът в Националната баскетболна асоциация (НБА) Голдън стейт уориърс отказа

...
Шампионът в Националната баскетболна асоциация (НБА) Голдън стейт уориърс отказа
Коментари Харесай

"Голдън стейт" отказа да сдаде титлата в НБА след драматичен успех над "Торонто"

Шампионът в Националната баскетболна асоциация (НБА) " Голдън стейт уориърс " отхвърли да сдаде купата и завоюва петия мач от финалната серия с " Торонто раптърс ". " Воините " бяха изправени до стената, само че се постановиха със 106:105 като посетител в " Скотиабанк сцена ", с цел да понижат резултата в серията до 2:3.

Стеф Къри и съотборниците му се върнаха от невъзможна обстановка в края на дуела и демонстрираха здрави нерви, с цел да вземат втора победа в залата на " Раптърс ".

" Торонто " беше покрай това да вземе триумфа и да победи с историческа първа купа, само че не се възползва от преимуществото пред личните си почитатели. Серията ще се придвижи назад в залата на " воините " " Оракъл сцена " в Окланд, а при нов техен триумф ще се играе седми мач още веднъж в Торонто.

" Вкарахме доста значими стрелби в последната четвърт. Целта беше да спечелим този мач и по-късно да мислим за завръщането в нашата зала. Кевин Дюрант ни оказа помощ с всичко, което можеше да даде в този мач ", сподели Къри след края на дуела.

Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР