Шампионът в Националната баскетболна асоциация Голдън Стейт привлече центъра Кевиън

...
Шампионът в Националната баскетболна асоциация Голдън Стейт привлече центъра Кевиън
Коментари Харесай

Голдън Стейт привлече племенника на Скоти Пипън

Шампионът в Националната баскетболна асоциация Голдън Стейт притегли центъра Кевиън Пипън, племенник на една от легендите на Чикаго и на лигата Скоти Пипън.

22-годишният Кевиън записа междинни индикатори от 12.4 точки, 4.8 битки, 1.3 асистенции и 1.7 блокирани удара за последните два сезона в тима на Южен Илинойс, само че през лятото не беше определен от драфта на новаците.

Голдън Стейт има кадрови проблеми в подкошието и реши да предложи контракт на 208-сантиметровия състезател, откакто Уили Коли-Стийн пропусна подготовката поради травма на ходилото на крайници, Кевин Лууни лекува контузия на аддукторите, а новопривлеченият от втория кръг на драфта Ален Смайлагич също не е разполагаем поради навехнат гален.

Тимът на Стийв Кър доближи до последните пет финала в Националната баскетболна асоциация, като завоюва три от тях, само че през лятото от състава си потеглиха Кевин Дюрант и Андре Игуодала, а Клей Томпсън ще отсъства до февруари или март след интервенция на кръстни връзки на коляното.

Новият сезон в НБА стартира тази нощ.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР