Шампионът в междинния клас на MotoGP - Moto2 за сезон

...
Шампионът в междинния клас на MotoGP - Moto2 за сезон
Коментари Харесай

И Алекс Маркес има шанс за мястото на Лоренсо в MotoGP

Шампионът в междинния клас на MotoGP - Moto2 за сезон 2019 Алекс Маркес е измежду спряганите имена за заместител на петкратния мотоциклетен първенец Хорхе Лоренсо. За тази опция призна неговият брат и осемкратен първенец - Марк Маркес, който е звездата в отбора на Honda.

" Ясно е, че с отдръпването на Лоренсо към този момент има свободен мотор. Новината изненада всички, в това число и Honda. Сега би трябвало да разберем каква тактика ще подхващат от отбора - дали желаят умел водач или биха дали късмет на някой обещаващ гений. Не е загадка, че Алекс е измежду вариантите. Той завоюва купата и считам, че е подготвен ", разяснява Марк Маркес.

Въпреки всичко, осемкратният първенец не желае да въздейства на решението на Honda. " Не е загадка, че е моя фантазия да се състезавам непосредствено против брат си. Той си заслужи мястото в кралския клас. Не желая да насилвам обстановката, само че съм горделив, че Honda се интересуват от брат ми ".  Кръчлоу и Зарко са двамата любимци за мястото на Лоренсо в MotoGP?
Сред другите варианти за съотборник на Маркес са Йоан Зарко, който кара краткотрайно в сателитния отбор на Honda по заменяне, и Кал Кръчлоу. Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР