Шампионът в лека категория на UFC Хабиб Нурмагомедов няма да

...
Шампионът в лека категория на UFC Хабиб Нурмагомедов няма да
Коментари Харесай

Дейна Уайт: Нурмагомедов остава в UFC

Шампионът в лека категория на UFC Хабиб Нурмагомедов няма да напусне организацията в скоро време. Президентът на UFC Дейна Уайт съобщи пред TMZ Sports, че всичко сред тях е наред.

Хабиб заплаши да напусне организацията, когато Уайт съобщи, че неговият подготвителен сътрудник Зубайра Тухугов, ще бъде уволнен откакто той нахлу в осмоъгълника и удари Конър Макгрегър. Всъщност, борбата му против Артьом Лобов, която трябваше да се организира на 27 октомври, беше анулирана и Майкъл Джонсън зае неговото място.

Уайт не бе удовлетворен от сбиването след шампионата UFC 229, само че схваща за какво страстите на Хабиб са взели връх над него през онази вечер.

“Всичко е наред. Ние сме в положителни връзки с Хабиб. Не знам кой ще бъде неговият идващ съперник, към момента не сме го обсъждали. Нека индивидът да се наслаждения на успеха, а по-късно ще решим този въпрос”, съобщи шефът на UFC.

“Наистина всичко е наред сред нас. Определено той беше леко смутен и сърдит. Бойците са доста прочувствени, а тази борба беше прочувствена за него. В последна сметка Хабиб е страховит човек и постоянно сме имали чудесни взаимоотношения с него.Хабиб остава в UFC. Какво ще се случи с Тухугов? Не съм на 100% сигурен за неговото бъдеще при нас”, съобщи Дейна Уайт пред TMZ Sports.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР